werkwijze & resultaat

Hoe gaan we te werk?

De persoonlijke waarden, waarmee iemand betekenis geeft aan zijn leven, zegt veel over zijn/haar houding ten opzichte van het leven. Mijn open en vragende benadering, brengt je naar je eigen antwoorden van waaruit vertrouwen en verandering kan groeien.
Ik vind het belangrijk in mijn werk het zelfvertrouwen te verhogen en samen te kijken wat er voor nodig is om het leven zingevend te maken. Vanuit mijn ervaring maak ik een keus welke methodische interventie helpend is, daarin ben jij altijd de aangever.
De interventie kan bestaan uit cognitieve therapie, zingevende therapie en wandeltherapie.
Belangrijk aspect is, dat we verbinding maken, soms is dat voor de cliënt een nieuwe ervaring. Alleen door de verbinding met een ander mens aan te gaan, kun jij de verbinding met jezelf maken en vertrouwen in het leven laten groeien.
Bewegen is een onderdeel van de begeleiding; psychisch en fysiek. Het een kan niet zonder het ander.
Bewegen en je grens ontdekken.

Wat mag je verwachten?

Je gaat beter in je vel zitten, letterlijk en figuurlijk. Je lichaam gaat doen waarvoor het uiteindelijk gemaakt is nl. bewegen. En je ervaart meer balans en regie. Je voelt je opgewekter en je krijgt meer inzicht in je gedachten en gedrag. Je sleept minder gewicht met je mee!